Kendt ansigt hos Dit Autocenter Storvorde bliver ny medejer

Storvorde, november 2018 -
Sælger Michael Persson bliver ny medejer af Dit Autocenter Storvorde og hovedansvarlig for deres salg og værksted til private.

Christian Jensen har siden 2004 været eneejer af Dit Autocenter Storvorde efter han overtog firmaet fra Erik Østergaard, men nu har Christian valgt at det er tid til noget nyt hos Dit Autocenter Storvorde. Michael Persson bliver medejer af Dit Autocenter Storvorde og får ansvaret for personbilerne, hvilket til gengæld lader Christian fokuserer mere på erhvervsdelen.

sadasd

 
Christian glæder sig over hans nye medejer Michael og er rigtig glad for at han takkede ja til at blive medejer af Dit Autocenter Storvorde.

”Michael og jeg skal fremover køre virksomheden sammen. Michael er manden jeg selv har valgt til at blive min nye medejer og det var ikke sket, hvis ikke det var fordi jeg vidste jeg kunne regne med ham 110%.” Siger Christian Jensen om hans nye medejer.

Michael fortsætter som bilsælger i privatafdeling af Dit Autocenter Storvorde som han har optaget siden 2016. Michael er slet ikke et nyt ansigt hos Dit Autocenter Storvorde, hvor han havde sin start i 2009 som mekaniker og senere overtog stillingen som assisterende værkfører. Det betyder også at Michael kender firmaet ud og ind og fra alle vinkler, og det er en af de ting Christian har lagt stor vægt på.

 ”Michael er en af os hos Dit Autocenter Storvorde og det bliver han forhåbentligt ved med at være længe!”  Siger Christian.


”Beslutningen var egentlig meget nem, da jeg altid har haft et iværksættergen i mig som jeg altid har drømt om at få udlevet. Jeg har været en del af Dit Autocenter i knap 9 år, så virksomheden har været en stor del af mig som person.” Siger Michael Persson om sin nye rolle hos Dit Autocenter.

Både Christian og Michael fastlår at dagligdagen vil fortsætte som den plejer og at de nu er endnu bedre klædt på til at imødekomme fremtidens behov inden for autobranchen og derved holde dig og din bil bedre kørende.