Undervognsbehandling i Storvorde

Vi anbefaler i høj grad, at du sørger for at få udført undervognsbehandling på din bil. Som automekanikere ved vi nemlig, at rust er bilens største fjende. Vejene, vi kører på i Danmark, har meget salt på sig, hvilket gør store skader på undervognen af vores biler.

På grund af det fugtige klima i forårs- og efterårsmånederne opstår der ofte rustskader i hulrummene. Grunden til det er, fordi der dannes kondens i det fugtige miljø. Derfor er det meget vigtigt, at du giver din bil de bedste forudsætninger for at kunne komme igennem året uden omfattende rustskader.

Hos Dit Autocenter Storvorde tilbyder vi undervognsbehandlinger af alle bilmærker på vores autoværksted. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du befinder dig nær Storvorde, Klarup, Gistrup, Aalborg eller omegn, og har brug for en kompetent mekaniker til rustbehandling.

Derfor er en undervognsbehandling vigtig for din bil

Rustbeskyttelse af bilen betyder alt for bilens levetid. Det er vigtigt, at du får foretaget en undervognsbehandling, hvis du vil mindske risikoen for rust. Vi kan foretage en effektiv rustbeskyttelse hele året rundt, men vi anbefaler, at du undgår behandlingen i de varmere måneder.

Når bilen varmes af solen, vil rustbeskyttelsen nemlig krybe ind i små revner ved f.eks. sammensvejsninger, kantombukninger og lignende. Derfor mener vi, at det er mest optimalt af få undervognsbehandlingen om foråret.

Priser på undervognsbehandling

Priserne på undervognsbehandlingerne afhænger af bil, mærke og årgang, men vi sørger altid for at give en billig undervognsbehandling – så du får mest kvalitet for pengene.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Ring på tlf. 98 31 86 64 eller skriv en mail til: info@ditautocenter.dk.