Få opbevaret dine dæk på vores dækhotel

Hos Dit Autocenter i Storvorde nær Klarup, Gistrup og Aalborg har du mulighed for at få opbevaret din dæk hos os – sommerdæk som vinterdæk. Vi har et dækhotel med pladsen og mulighederne for at opbevare dine dæk korrekt, når du ikke selv bruger dem. På den måde skåner du både dæk og fælge ved den korrekte opbevaring.

Fordelen ved at du får dem opbevaret hos os er, at du ikke behøver at fragte dine dæk frem og tilbage, når de skal udskiftes. For det andet behøver du heller ikke selv opbevare dækkene, hvilket er en stor fordel – fordi du på den måde er sikret, at vi opbevarer dækkene på en sikker og korrekt måde, så de ikke beskadiges. 

Undgå besværet selv og ring til os, når du ønsker at få dine dæk monteret. Nemmere bliver det ikke. Uanset hvor du plejer at få udført service, kan du benytte vores dækhotel. Desuden servicerer vi alle bilmærker, hvilket også betyder, at du altid kan få opbevaret dine dæk – ligegyldigt hvilken bil du har.

Priser for opbevaring af dæk på Dækhotel

Vi giver dig gerne et tilbud på opbevaringen af dine dæk, hvis du kontakter os. Lad os sammen lave en god aftale på dækopbevaringen. Du kan fange os via telefon, mail eller ved at besøge os på værkstedet. Ring på tlf. 98 31 86 64 eller send os en mail via info@ditautocenter.dk.

Vi glæder os til at se dig og dine dæk på Industrivej 2 i Storvorde.