Garanti & Nedbrudsforsikring

Dit Autocenter Garanti

Vi har en passion for biler, og tilfredse kunder - derfor er det vigtigt for os at når vi levere et køretøj til dig, at du først og fremmest føler dig tryg og i gode hænder.

Derfor går vi vores biler igennem meget punktligt inden levering hvor vi bla. laver mekanisk gennemgang på værksted, udskiftning af tandrem hvis den ikke har minimum 10.000km tilbage i henhold til fabrikantens bestemmelser.

Hos Dit Autocenter Storvorde har du mulighed for få ekstra tryghedspakker med til dit bilkøb - så du er endnu bedre dækket.

Derudover tilbyder vi følgende;

Cargaranti

Automester Nedbrudsforsikring

Hos Dit Autocenter Storvorde tilbyder vi både carGaranti eller 12 mdr. Automester Nedbrudsforsikring - kontakt os for priser

Betingelser og begrænsninger

Er din reklamation ikke omfattet af nedbrudsforsikring A eller C, eller carGarantie, og du vælger at benytte et andet værksted end Dit Autocenter Storvorde, skal dette inden påbegyndelse godkendes af Dit Autocenter Storvorde. I disse tilfælde dækkes der 50% af det beløb, som kan betragtes som værende reklamationspligtigt.

Vi anviser et Automester værksted, hvor fakturaen udstedes direkte til dig som kunde. Hvorefter Dit Autocenter Storvorde afregner dig 50% af det reklamationspligtige beløb ved fremvisning af faktura fra anviste værksted. Der dækkes ikke erstatningsbil i disse tilfælde.

Ved reklamation bedes du rette henvendelse til vores reklamation og garantiansvarlige for godkendelse af reparationen på mail: mikkel@ditautocenter.dk eller tlf.: 98318664

Der dækkes ikke skader på dele, som kan betegnes som sliddele, herunder: Batterier, diesel indsprøjtningsdyser, tændrør, gløderør, viskerblade, filtre, bremsesliddele, dæk, udstødning, hjulophæng, styretøjsdele, remme, strammere, pærer inkl. xenon.

Sædevarme, navigation, telefon, DVD, og andet infotainment/multimedie udstyr er ikke omfattet af garantien.

Enhver dækning bortfalder såfremt skaden er opstået som følge af fejlhåndtering, deltagelse i konkurrence/væddeløb, ekstremt hårdt og forkert brug af bilen, samt ved ændringer af bilen, herunder tuning/optimering.

Køretøjet skal serviceres og vedligeholdes i overensstemmelse med producentens/importørens anbefalede serviceplan.

Godkendelse af reparationen sker ikke før resultatet af besigtigelsen har godtgjort, at skaden er dækningsberettiget.

Det stilles som en betingelse at serviceeftersyn afholdes hos Dit Autocenter Storvorde for at opretholde nedbrudsikrings dækning.

Det er til enhver tid kundens pligt at sørge for, at bilen bliver transporteret til reparationsværkstedet for at få udbedret evt. skader, fejl eller mangler.