Erhvervsleasing i Storvorde nær Klarup

Hos Dit Autocenter Storvorde har vi gjort det muligt for virksomheder at lave en erhvervsleasing hos os. Det har vi gjort for at gøre det nemmere for firmaer at lease deres biler og billigt indkøbe nye firma- og varevogne. Fordelen ved erhvervsleasing er, at momsen kan løftes, når man er erhvervsdrivende. Hos os får I derfor en god og attraktiv aftale på en fradragsberettiget firmabil.

I vores service lægger vi stor vægt på, at vores kunder får flest mulige fordele ud af aftalen – og det er bl.a. en af grundene til, at vi tilbyder vores billeasing til erhvervsdrivende. Her sørger vi for, at leasingen bliver så billig som muligt. På den måde får I mest ud af samarbejdet.

Besøg os i Storvorde

Kom gerne og se bilen på vores adresse i Storvorde nær Klarup, Gistrup og Aalborg Her kan vi snakke nærmere om løsningen til erhverv. Hvis I har spørgsmål til vores leasing, er I naturligvis velkomne til at kontakte os.

Ring os op på tlf. 98 31 86 64 og få svar på jeres spørgsmål. I er også velkomne til at sende os en mail via info@ditautocenter.dk, så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt. Vi er placeret på Industrivej 2 i Storvorde, hvor vi står klar til at hjælpe.

Vi glæder os til at hjælpe jer!